Rahsia Prepaid Terbongkar!!


Anda Guna Handphone?

Tak kirala prepaid atau postpaid (Maxis, Celcom, Digi, Umobile)

Setiap bulan anda akan membelanjakan sejumlah wang untuk membeli prepaid bagi keperluan Handphone anda. Apabila anda membeli di kedai-kedai tersebut, apa yang anda dapat hanyalah sekeping kad top up, kemudian ada masukkan nombor pin ke dalam Handphone anda. Itu sahaja kan...Jadi....Siapa yang UNTUNG? Dah tentulah tuan kedai kan.. hari ini saya ingin mengajak anda membuat sesuatu yang mengUNTUNGkan DIRI ANDA SENDIRI dan memberikan pulangan yang lumayan setiap kali anda membeli prepaid..Nak tau apa dia??

Sila tanya soalan ini pada diri anda.

  • Berapakah duit yang dibelanjakan setiap bulan untuk reload@bayar bil handphone anda ? RM30? RM50? RM100?
  • Kalau Guna Prepaid, dari mana anda beli reload? Kedai? Internet?Pejabat Pos? Dapat tak diskaun atau hadiah ?
  • Selain boleh guna handphone untuk call/sms/mms, apa lagi yang anda dapat?
  • Kenapa tak gunakan handphone tu SAMBIL buat DUIT?

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

Ini sebenarnya yang saya nak kongsikan dengan anda.

  • Bagaimana nak tukarkan perbelanjaan kepada satu bentuk pendapatan.
  • Bagaimana kita boleh berkongsi manfaat yang ada pada orang disekeliling kita.
  • Bagaimana kita boleh menjana pendapatan hanya dengan menggunakan handphone sahaja.
  • Bagaimana menjadikan Hanphone untuk menampung perbelanjaan harian kita.
  • Bagaimana kita mampu menjana income 5-ANGKA dengan cara paling mudah dan tak memerlukan modal yang besar.


Kenapa? Masih Lagi Tak Percaya?!

Dan inilah jawapan dari semua persoalan di atas. Semuanya akan dibongkar.

Apa Itu MyMode?

Dalam erti kata paling mudah. MYMODE adalah:

  • Jadi Agent,boleh beli reload prepaid handphone,tak kira masa dan tak kira tempat.
  • Dapat rebate bonus dari pembelian tadi
  • Kongsikan peluang baik ini dengan rakan-rakan,dapat bonus tajaan dari RM1 hingga ke RM18 seorang sehingga level 10.Downline beli prepaid,dapat bonus overriding mengikut peratusan tertentu.
  • Jika rangkaian downline telah berkembang,dapat pula insentif kepimpinan berdasarkan prestasi kumpulan.


Kelebihan Menjadi Agent MyMode

  • Barang KEPERLUAN kepada semua pengguna handphone prepaid, produk yg MESTI orang beli.
  • Sekali dah tahu pelanggan yg datang mencari anda. Senang jual tak perlu menjaja.
  • Tak perlu mantain PV,BV atau point
  • BONUS 4 kali sebulan diberi setiap minggu
  • Tiada had bilangan penajaan
  • Tidak perlu simpan stok
  • Bisnes 24 jam di mana-mana sahaja
  • Khidmat sosial kepada masyarakat,jual prepaid waktu kecemasan cth: waktu malam,kedai dah tutup
  • Syarikat kukuh & stabil
  • Semua orang faham pasal PREPAID. Tak perlu penerangan mendalam
  • Tak perlu personaliti. Tak PERLU tali leher,kereta mewah,petah bercakap,cantik untuk berniaga
  • Berpeluang mengecapi KEBEBASAN KEWANGAN.


5 ulasan:

sop said...

Usaha yang bagus untuk jalankan bisnes internet. Program mymode rasanya telah outdated. Ramai yang telah ceburi dan ada yang telah stop (seperti aku) sbb kurang berjaya..hehehe.

ownz said...

Terima kasih bagi komen yg membina
InsyaAllah aku akan buat yg terbaik. Mungkin ada tips² & teknik2 yg x dipraktikkan.. bg aku kalau ada org yg berjaya.. maknanya kita mmg boleh berjaya..

saiful Izwan a.k.a m@ntra said...

Salam bro,
thanks sudi lawat blog aku hehe..
Bro jom buat ceramic. Ak ajar ko.
Sorang downline aku pun dak Mymode gak tau. Hehe..just offer je..

shazat said...

moga suksess ownz...try penapis air laks,,,huhuhu

Anonymous said...

saya dah masuk macam2 semua susah.tapi sekarang saya buat bestlelong.kelebihannya saya join pt7 modal rm385 .setiap bulan dapat bonus rm19.25 selama 25 bulan.saya dah join lapan bulan.sambil tu kenalkan pada kawan.bila kawanb join macam2 bonus saya dapat.best.disamping tu setiap hari kawan bveli top up dari saya.untung lagi.sila daftar percuma di http://www.bestlelong2u.com/ewallet

    Google Translate

    Followers